Tistrup Autoservice - Ikke kun et almindeligt værksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Omsynsværksted

featured image

Omsynsværksted

Vi kan også gøre din bil klar til omsyn, og vi er samtidig godkendt af Færdselsstyrelsen til lave omsyn på din bil eller varevogn.

Færselsstyrelsen foretager både anmeldte og uanmeldte besøg hos os. Færselsstyrelsen foretager kontrol af, om det krævede udstyr er til stede, kalibreret og retvisende, samt at et omsynet køretøj er korrekt repareret og godkendt.

Derfor kan du – både som privatkunde eller autoværksted – roligt lade os foretage omsyn på bilen, – vi har normalt ingen ventetid på omsyn


Tistrup Autoservice – Ikke kun et almindeligt værksted – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!