Tistrup Autoservice - Ikke kun et almindeligt værksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Webasto Motorvarmer

featured image

Webasto Motorvarmer

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du enforvarmet motor, reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi. Hvis din bil har en brændstofvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen.

Den nye generation af motovarmer fra Webasto er perfekt afstemt efter de lidt trange pladsforhold i de nye biltypers motorrum. Det betyder, at nye biler og biler med kun lidt plads i motorrummet nemt kan udstyres med en Thermo Top Evo bilvarmer.

Du nyder ikke kun fordelene ved en jævnt opvarmet og afrimet bil; du kan også reducere dine løbende udgifter til et minimum, da en varm motor starter meget lettere end en kold.

Når du bruger motorvarmer bør du højst varme i samme tid som din køretid i bilen, dvs hvis du samlet kører i bilen 1/2 time om dagen, bør du kun køre med varmeren 1/2 time om dagen, da du ellers vil bruge mere strøm end du når at oplade på batteriet igen.

Fra køleskab til dejlig varm kabine

Alle Webasto motorvarmer fungerer efter samme princip og sørger for et dejligt behageligt klima i bilen: Hvis bilvarmeren aktiveres via en af vore betjeningsenheder, dannes der en flamme i bilens varmeapparat. Bilens kølevand ledes gennem varmeapparatet og opvarmes af flammen. Det opvarmede kølevand føres hen til varmeapparatets radiator. Herfra ledes varmen direkte ud i bilens kabine via blæserne.

Sne, frost og is smelter og ruderne afrimes. Det varme vand ledes videre til motoren, der ligeledes opvarmes. Kredsløbet starter forfra, når kølevandet er løbet tilbage til varmeapparatet.


Tistrup Autoservice – Ikke kun et almindeligt værksted – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!