Tistrup Autoservice - Ikke kun et almindeligt værksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

featured image

Tistrup Autoservice – ikke kun et almindeligt værksted

Tistrup Autoservice er et Bosch Car Service autoværksted beliggende i Tistrup – mellem Varde og Ølgod.

Service og reparation

Vi er et alsidigt autoværksted, der med vores medlemskab af Bosch Car Service har en fordel, når det kommer til test- og diagnosticering af problemer. Du kan se mere om vores testcenter her.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og alle modeller og tilbyder blandt meget andet:

Special Biler | Sportscars | Supercars

Udover de almindelige bilmærker servicerer og reparerer vi også bilmærker som Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin, Lotus og andre luksusbiler.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for biltransport.

Vores åbningstider

Mandag – Torsdag: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-12.30

 

 


Tistrup Autoservice – Ikke kun et almindeligt værksted – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!