Klargøring til syn

Vi kan klargøre din bil, næste gang den skal til det lovpligtige syn, registreringssyn og lignende. Vi kan kontrollere bilen inden synet og udbedre evt. fejl.

Først de gode nyheder: Antallet af trafikdræbte falder hele tiden og så de dårlige nyheder: Der er alvorlige fejl i 20 % af alle biler på vejene. Det prisbillige basiseftersyn fra Bosch Car Service fortæller dig, om bilen er i færdselssikker stand. Det forebygger ikke kun ulykker, men også driftstop og dyre reparationer. Du skal stadig overholde de faste eftersyn, og lade vores dygtige eksperter kontrollere hvor de mulige farer er.

Klargøring til syn

Klargøring til syn

Kom hurtigt og nemt igennem synet

Basiseftersyn øger sikkerheden

Hvert andet år

Bosch Car Service værksteder klargør biler til syn. Ifølge loven skal biler, der er 4 år gamle, synes hvert andet år. Først testes udstødningsemissionerne for at tjekke, om udstødningens indhold af forurenende stoffer ligger inden for de tilladte grænser. Derefter følger et generelt eftersyn, hvor vi tjekker bilens tilstand og sikkerhed.

Bosch Car Service-værksteder udfører et generelt eftersyn og tester udstødningssystemet i henhold til lovens krav. Vores veluddannede mekanikere anvender altid det nyeste testudstyr fra Bosch for at forebygge unødvendige miljøbelastninger. Når arbejdet er udført, giver vi dig naturligvis alle test- og måleprotokoller for den udførte vedligeholdelse.

Kom hurtigt og nemt igennem synet

Bosch Car Service værksteder udfører en generel kontrol og tester bilen i henhold til lovens krav. Vores veluddannede mekanikere bruger altid det nyeste testudstyr fra Bosch for at forebygge unødvendige miljøbelastninger. Når arbejdet er udført, giver vi dig naturligvis udførlig gennemgang af bilens stand og ekspert råd om den udførte vedligeholdelse.

Brug for klargøring til syn?

Du kan booke klargøring til syn hos os i dag med blot få enkle trin. Vi vil give dig en service af samme niveau som producenten, baseret på din bils alder og kilometertal.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.

Vores eksperttip

“Vidste du det? Ifølge loven skal biler, der er 4 år gamle, gennemgå syn hvert andet år. Nye biler skal have deres første syn efter 4 år. For at sikre en problemfri synsproces anbefaler vi, at du får dit køretøj forberedt hos os, hvor vores dygtige mekanikere kontrollerer lys, bremser og håndterer eventuelle åbenlyse mangler.”