Tistrup Autoservice - Ikke kun et almindeligt værksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Specialbiler

featured image

Specialbiler

Vi har mange års erfaring med service og reparation af sports- og luksusbiler, som Porsche, Ferrari og Lamborghini. Vi har det seneste testudstyr og special værktøj til at servicere bl.a. Porsche, Ferrari og klassiske biler. Vores erfaring omfatter også amerikanske muskelbiler – både klassiske og nye modeller.

Service og reparation af Porsche

Vi udfører service og reparation på ALLE Porsche modeller. Også på de lidt ældre Porsche modeller. Har din Porsche f.eks. mekanisk indsprøjtning, så kan vi justere den. Til de nye Porsche modeller, har vi investeret i testudstyr til servicenulstilling og fejlsøgning.

Service og reparation af Ferrari

Vi udfører service og reparation på alle Ferrari modeller. Vores værksted er udstyret med alle de rigtige værktøjer og testudstyr, til bl.a. grundindstilling og justering af F1 gear på Ferrari 360, Ferrari 430 og Ferrari 458 Italia f.eks. efter udskiftning af kobling.

Ring og få et tilbud på udskiftning af tandrem og service på din Ferrari.

Karosseriskader

Får du en skade på din sportsvogn hjælper vi også med dette. Vi har hjulpet mange af vores kunder med alt fra stenslagsskader til større reparationer på karosseri og undervogn.

Installation af forsikringsgodkendt GPS tracker

Mange forsikringsselskaber kræver at der installeret en GPS tracker i dyrere biler. Vær opmærksom på, at der er forskellige krav til typen og installationen. Kontakt os så sørger vi for, at din bil kan findes igen. Du kan læse mere om bl.a. DEFA GPS Tracker her.

Service af Lamborghini | Service af Aston Martin:

Udover at servicere Porsche og Ferrari har vores mangeårige erfaring og vores baggrund i motorsport givet os et solidt indblik i alt fra klassiske Aston Martins til Maserati, Morgan, Lotus Bentley m. fl.

Amerikanske biler | US biler

Derudover har vi en specialist i amerikanske biler – både nye og gamle modeller. Til de nye amerikanske bilmodeller råder vi også over testudstyr til servicenulstilling og fejlsøgning.

Klassiske biler:

Vi udfører også service og reparation på alle klassiske biler blandt andet VW Type 1, Mercedes, BMW, Saab, Volvo Alfa Romeo m. fl. Desuden kan vi justere karburatorer på alle klassiske modeller.

Andet:

Værkstedet har eget rullefelt til justering / optimering. Vi har bl.a. også eget specialværksted med motor og gearkasse reparation. Vi tilbyder klargøring og opsætning af biler til motorsport f.eks. opsætning af undervogn og motor. Du kan også være en fuldservicepakke, hvor du kommer til racerbanen med din styrthjelm – resten sørger vi for.

Biltransport

Vi tilbyder at hente og bringe din bil i Danmark – øer, der ikke er forbundet via en bro, er undtaget. Kontakt os venligst for yderligere detaljer.

 


Tistrup Autoservice – Ikke kun et almindeligt værksted – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!