Tistrup Autoservice - Ikke kun et almindeligt værksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Testcenter

featured image

Lyser din motorlampe eller er bilens partikelfilter stoppet?

Hos Tistrup Autoservice har vi ry for at løse selv de vanskeligste opgaver. Vi giver ikke op, før problemet er løst på din bil.

Vi har flere teknikere ansat som alle er efteruddannet inden for autobranchen bl.a. diesel og hybridteknikere og Bosch systemteknikere.

Værkstedet har flere testere til rådighed, der kan læse fejlkoder, fejlsøge og opdaterer software på f.eks. Audi, Aston Martin, BMW, Bentley, Citroën, Ferrari, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Mercedes, Peugeot, Porsche, Skoda, Volvo, VW m.fl.

Vi har adgang til flere bilmærkers originale database for data og software.

Vi tilbyder fejlsøgning, ydelsestest m.m. på vores egen rullefelt.

Desuden monterer vi forskellige former for ekstra udstyr til bilen f.eks. navigation, bakkamera, parkeringssensor, bluetooth udstyr, håndfri telefon m.m.

Opbygning af køreskolevogn

Skal du have ny skolevogn kan vores erfarne mekanikere ombygge bilen til godkendt skolevogn.

 


Tistrup Autoservice – Ikke kun et almindeligt værksted – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!